Σχετικά με εμάς

 

Είμαστε μία εταιρεία που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και παροχής τουριστικών υπηρεσιών.

Βρισκόμαστε πλησίον του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών ¨Ελευθέριος Βενιζέλος¨, μόλις 5 λεπτά, στην Αρτέμιδα Αττικής.

Διαθέτουμε ένα αξιόλογο και αξιόπιστο στόλο αυτοκινήτων. Σε εμάς θα βρείτε μικρά αυτοκίνητα για τις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη καθώς και μεσσία-μεγάλα οικογενειακά. Επίσης διαθέτουμε πολυτελή αυτοκίνητα για ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως γάμους, bachelor parties και οποιαδήποτε άλλη επίσημη έξοδο σας με ή χωρίς οδηγό.

Παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, γεγονός που μας κατατάσσει στην κλίμακα των πλέον οργανωμένων γραφείων.

Άριστες υπηρεσίες όπως η δωρεάν παράδοση /παραλαβή του αυτοκινήτου σας στο Δ.Α.Α. ¨Ελευθέριος Βενιζέλος¨ βοηθούν στην εξοικονόμηση χρόνου προς όφελός σας ώστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας χωρίς άγχος και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις χωρίς ταλαιπωρία αναμονής.

Επίσης μπορείτε να παραλάβετε/ παραδώσετε το αυτοκίνητό σας εντός και εκτός Αθηνών, κατόπιν βέβαια συνεννόησης πάντα με το γραφείο μας.

Προτεραιότητά μας είναι η ικανοποίηση σας. Το πλεονέκτημα του επαγγελματισμού μας και η πολυετή εμπειρία μας στην αγορά. Επιπλέον, το εξειδικευμένο  προσωπικό μας φροντίζει για τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες σας. 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Κάθε πελάτης είναι πολύτιμος για εμάς και μας δίνει την ευκαιρία για να βελτιώσουμε την παροχή των υπηρεσιών μας.

 

 

Η ενοικίαση του αυτοκινήτου δεν είναι όμως η μόνη σας επιλογή


 

ReDefine travelliNg

 

Μαζί μπορούμε όπως τονίζουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις επιθυμίες σας και το ταξίδι σας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές μέσα από τις οποίες μπορούμε μαζί να επιλέξουμε την ιδανικότερη για εσάς και την παρέα σας.

Μπορείτε σε συνεργασία με τον εξειδικευμένο σύμβουλό μας να επιλέξετε μέσα από μία ανεξάντλητη γκάμα ολοκληρωμένων τουριστικών πακέτων σε όλη την Ελλάδα  και το Εξωτερικό, ατομικά και ομαδικά ταξίδια, εναλλακτικό τουρισμό, θεματικό τουρισμό σε μέρη άγνωστα για τους περισσότερους, δίνοντας στον εαυτό σας την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την κουλτούρα και τους ανθρώπους ενός τόπου πέρα από τα στενά πλαίσια μιας απλής εκδρομής.

Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα των ΑΜΕΑ και της τρίτης ηλικίας έχουμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε καταλύματα και δραστηριότητες  σε αρκετούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, για αξέχαστες εξορμήσεις για τους ίδιους και τους συνοδούς τους.   

Διοργανώνουμε επίσης διάφορα events και happenings, σχολικές εκδρομές, κρουαζιέρες.

Εσείς εκφράστε μας απλώς τι επιθυμείτε και εμείς με τους συνεργάτες μας θα ετοιμάσουμε για εσάς το ιδανικότερο πακέτο 

 

RND - RedeFine travelliNg

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ.

 

Για επιπλέον πληροφορίες  των υπηρεσιών μας επισκεφθείτε την σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Επαφή

RENT N' DRIVE

info@rentndrive.gr

Λεωφ. Αρτέμιδος 10 - Άρτεμις
190 16

2294401494

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode